Handelsbetingelser

Intet salg til private.

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

·Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

·Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

·Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.


Betaling:
Vi accepterer Dankort, Visa, Mastercard

Leveringsbetingelser
Leveringstid 3 – 4 arbejds hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos GN Termolux A/S grossister.
Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra GN Termolux A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Betalingsbetingelser
8 dage netto. Faktura fremsendes.

Fortrydelsesret
DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret
1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af GN Termolux A/S ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af
GN Termolux A/S, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.
Ved bestilling af skilte og print sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at skilte/print kan begynde.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

GN Termolux A/S returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:


De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.

I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til GN Termolux A/S
De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til GN Termlux A/S.

I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos GN Termolux A/S.

De kan aflevere varen i på adressen indenfor 14 dage.

Adressen er Parallelvej 320, 6960 Hvide Sande

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos GN Termolux A/S. Beløbet returneres ved check udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! GN Termolux A/S anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til GN Termolux A/S. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af GN Termolux A/S.
3. FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter der returneres til GN Termolux A/S skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

4. ER DE I TVIVL
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler GN Termolux A/S, at De retter henvendelse til gaver@gn.termolux.dk eller på telefon 97 31 31 00


GN Termolux A/S - Parallelvej 320 - 6960 Hvide Sande - Telefon: +45 97 31 31 00 - E-post: gaver@gn.termolux